DUN Panchor

Wednesday, Nov 13th

Last update02:09:31 PM GMT

You are here:: Home

Ceramah Perdana, Sering

E-mail Print PDF

130218_sering

KG. SERING, 18 FEBRUARI 2013: Ceramah Perdana bertajuk "Menjawab Fitnah UMNO / BN" bersama Ustaz Idris Hj Ahmad selaku Ahli Jawatankuasa PAS Pusat / Pengarah Jabatan Tarbiah Pas Pusat berlangsung dengan jayanya di padang hadapan SMK Sering. Ceramah bermula jam 9:00 malam.

Kunjungan Pemuda Negeri

E-mail Print PDF

130218_pemuda

KOTA DARUL NAIM, 18 FEBRUARI 2013: Pemuda Negeri bersama peguam-peguam Kelantan melakukan kunjungan ke Kota Darul Naim bagi membincangkan pelbagai isu yang berbangkit. Kunjungan disambut oleh YB Dato' Nik Amar, selaku Exco Kelantan di pejabat beliau.

Sumbangan IKS

E-mail Print PDF

130212_iks

Ustaz Roslan Md Noor (Pegawai Khas YB Dato' Nik Amar) selaku wakil peribadi kepada YB ADUN Panchor menyampaikan sumbangan berbentuk mesin jahit, peti sejuk beku, serta beberapa peralatan lain kepada pengusaha industri kecil dan sederhana DUN Panchor. Tahniah kepada penerima bertuah.

Tiong Hua, Sering

E-mail Print PDF

130208_tionghua

Program santai dan ramah mesra bersama masyarakat Tiong Hua di Kampung Sering, Panchor. Ustaz Roslan Md Noor selaku wakil peribadi dan pegawai khas kepada ADUN Panchor menyampaikan ucapan dan sumbangan limau sekitar jam 5:00 petang.

Lawatan Kerja Ke Morocco

E-mail Print PDF

130131_morocco

MOROCCO, 31 JANUARI 2013: Lawatan kerja bersama Ahli Lembaga Pengarah dan Pegawai YIK ke Universit√© Mohamed V Souisi bagi mengintai peluang dan perbincangan mengenai pelajar-pelajar Kelantan yang telah sedia ada menuntut di sana. Rombongan diketuai YB Dato' Nik Amar juga melakukan pertemuan dan perbincangan dua hala antara Kerajaan Negeri Kelantan dengan Ketua Setiausaha (KSU) Morocco.

Page 2 of 18